SAMOBOR, VLAHE BUKOVCA 22

RADNO VRIJEME: 15-20

Dugogodišnja tradicija

Prvi keramički radovi, napredni tehnološki postupci, doživotna garancija na protetske radove, uvođenje digitalne tehnologije dio su naše tradicije kroz dvadeset godina, a briga i skrb, topli odnos, strpljenje i osmjeh karakteristika odnosa prema svojim pacijentima. Stomatološki tim i dentalni laboratoriji uvodili su suvremene tehnološke postupke u svakodnevnu praksu.

Sagledavanje stomatologije u cjelini omogućuje nam odabir najboljeg načina liječenja za svaki pojedinačni slučaj. Pacijentima nudimo dugotrajno jamstvo za naše usluge koje nas i obvezuje da im pružimo trajnu i uspješnu stomatološku terapiju. Jer zadovoljan pacijent je naša najbolja reklama.

 

 

 

 

Jamstvo kvalitete

Naš Stomatološki centar jamči:
  • Upotrebu samo vrhunskih materijala najboljih svjetskih proizvođača
  • Poštivanje svih procedura u izradi stomatoloških radova.
  • Naše profesionalno znanje i stručnost na najvišoj razini
  • Primjena najsuvremenije i vrhunske tehnologije
Sigurni smo da će pacijenti biti zadovoljni našim zdravstvenim uslugama. Naši radovi su naše ogledalo i zasigurno nećemo priuštiti našim pacijentima  nezadovoljstvo. Svaki protetski rad pacijent mora odobriti i ukoliko nije zadovoljan s izgledom naš laboratorij napraviti će rad s kojim će biti zadovoljan.
Svaka ortodontska terapija završava se tek kada je pacijent zadovoljan s rezultatima i estetikom svojih zuba.

 

Superbrands Croatia

Stomatološki centar Buneta - Jurić preporučen je kao hrvatski stomatološki Superbrand.

Naša je misija sagledati zdravstvene zahtjeve pacijenta uz potpunu informiranost pacijenta o predloženom načinu liječenja i mogućim alternativima. Svi postupci poštuju jasno utvrđene protokole postupanja u postupcima dijagnostike i liječenja, te zaštite podataka i privatnosti pacijenta.