Joom!Fish config error: Default language is inactive!
 
Please check configuration, try to use first active language

Tim

SAMOBOR, VLAHE BUKOVCA 22

RADNO VRIJEME: 15-20mr.sc. Ljiljana Buneta Jurić dr.med.dent.

 

Završila je srednju zubotehničku školu u Zagrebu. Diplomirala je 1998. godine na Stomatološkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu na kojem stječe i zvanje magistra znanosti 2005. godine. Udana je i majka dva sina. Uže područja interesa su joj visoko estetska i funkcijka rekonstrukcija stomatognatog sustava s naglaskom na minimalno invazivne zahvate. Više...

Prof. dr. sc. Hrvoje Jurić

Na Stomatološkom fakultetu u Zagrebu diplomirao je 1995. godine. Magistarski rad obranio je 1999. godine. Specijalistički ispit iz pedodoncije položio je 2001. godine. Doktorsku disertaciju obranio je 2002. godine. U zvanje docenta izabran je na Zavodu za pedodonciju Stomatološkog fakulteta u Zagrebu 2003. godine. U zvanje izvanrednog profesora izabran je 2007. godine. Godine 2012. izabran je u zvanje redovitog profesora. Do sada je objavio više od 90 znanstvenih i stručnih radova. Posljednjih devet godina aktivno sudjeluje u trajnoj edukaciji doktora stomatologije održavši više od 200 predavanja i radnih tečajeva u zemlji i inozemstvu. Član je mnogih domaćih i inozemnih stručnih udruga i društava. Više...

Od 2007. godine predsjednik je Hrvatskog društva za dječju i preventivnu stomatologiju HLZ-a.

Uža područja interesa su mu prevencija karijesa, kemijska i mehanička kontrola plaka, mikrobiologija usne šupljine, endodontski postupci kod mliječnih i mladih trajnih zubi, dentalna traumatologija te estetski rekonstruktivni postupci.

Vladimir Profeta dr.med.dent. spec. ortodont

Tina Hrvoj dentalni asistent

DENTALNI LABORATORIJ

Dubravko Bjegović dentalni tehničar

Višegodišnje iskustvo u Engleskoj, Austriji i Hrvatskoj u privatnim laboratorijima i fiksnom laboratoriju poliklinike na Stomatološkom fakultetu. Laboratorij osnovan 1998. godine, kada se pridružuju dent.tehničari Goran Bunijevac za fiksno protetske usluge i  Marko Gluhak za mobilno protetike usluge. Naša je misija kontinuirano usavršavanje najnovijih tehnologija rada na domaćim i stranim specijaliziranim tečajevima i primjena profesionalne opreme.

www.dntalab-db.com.hr
e-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

Hrvoje Petrić viši dentalni tehničar

Dugogodišnje iskustvo u dentalnoj tehnici garantira postizanje visoke kvalitete i standarda. Koristimo vrhunske materijale svijetski provjerenih proizvođača. Predani rad, kontinuirano pračenje novih materijala i suvremenih tehnologija, te redoviti posjeti stručnih sajmova, usavršavanja i tečajeva, garantica su naše vizije i misije.

Ono čime se bavimo mi volimo zvati estetska stomatologija. U današnje doba interneta pacijent točno zna što želi i kako to mora izgledati. Zato izrađujemo nadomjeske koji će kroz individualni pristup i vrhunske materijale dovesti do besprijekornog osmijeha pacijenta.

www.hpdental-lab.com
e-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

Vjekoslav Budimir dentalni tehničar

Vjekoslav Budimir završio je školu za dentalne tehničare 1995. godine, a višu školu za specijalista fiksne protetike 2003. Već kao đak pokazivao je izuzetan talent, te je na državnom natjecanju završne godine škole za dentalne tehničare osvojio prvo mjesto. Odmah nakon završetka škole 1995., počinje raditi na fiksno-keramikim radovima, a 2001.g. u potpunosti je prihvatio i savladao bezmetalnu tehnologiju prešanja.

Od 2005. službeni je Ivoclar Vivadent demonstrator te godišnje održava desetke tečajeva. Internacionalni je predavač na temu CAD/CAM tehnologije i visoko estetske bezmetalne stomatologije.

www.fde.hr
e-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it